Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené s houbami

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(5 hlasů)
Ohodnotit recept
22× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli drobně nakrájíme a na trošce sádla osmažíme dozlatova. Maso nakrájíme na menší kousky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na sádle z obou dvou stran osmažíme. Dáme do tlakového hrnce i s výpekem, přidáme osmaženou cibuli, jalovec, houby, koření, zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí a dusíme asi 30 minut od varu. Sundáme poklici a šťávu zahustíme škrobem nebo moukou, rozmíchaným v trošce vody. Podle chuti dosolíme a dokořeníme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |10. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Bagorz |1. března 2013
zbíhají se mi sliny Odpovědět
+Bábrle+ |25. ledna 2013
velice dobré Odpovědět
sojka30 |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
jola |23. ledna 2013
ukládám na vyzkoušení Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!