Staňte se našimi fanoušky na:

Kapr dušený s koňakem

Autor receptu: sari (516 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Porce kapra osolíme, slabě opepříme, ochutíme kořením harmonie chuti a rychle opečeme na másle.Přidáme na jemné nudličky nakrájenou zeleninu a cibuli, podlijeme vývarem z bujonu a červeným vínem, přidáme máslo -másla prohnětené s hladkou moukou, zakryjeme pokličkou a v troubě dusíme asi 15 minut, do měkka. Měkkého kapra vyjmeme a upravíme na mísu. Zahoustlou šťávu z udušeného kapra procedíme, ochutíme worcesterskou omáčkou a koňakem, podle chuti přisolíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

JitkaS. |24. května 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!