Staňte se našimi fanoušky na:

Kaplická cmunda

Autor receptu: Marie Kasalová (481 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uzený bůček uvaříme a nakrájíme na plátky. Syrové brambory nastrouháme a necháme odstát. Voda z brambor vystoupí na povrch, pak ji scedíme. Přidáme mouku, vejce, sůl, mléko, česnek, pepř, majoránku a vše promícháme. Z těsta upečeme bramboráky, každý naplníme zelím a na zelí dáme plátek bůčku. Přehneme v půli jako omeletu a dáváme dva bramboráky na jednu porci. Bramborák můžeme plnit také opečenou uzeninou a sterilovaným zelím.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |18. září 2014
chuťovka Odpovědět
petrapo |15. řijna 2013
toto jídlo miluju! Odpovědět
piskotka |1. září 2013
super Odpovědět
zuzi |19. února 2013
moc dobré, taky dělám Odpovědět
Bábrle Inka |21. prosince 2012
Tohle je fakt dobrota Odpovědět
planeta |29. listopadu 2012
máme moc rádi, bramborák zase trochu jinak Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!