Staňte se našimi fanoušky na:

Kachna v rybízové omáčce

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kachnu naporcujte na 8 dílů. Na másle nechte zesklovatět nakrájenou cibuli, jemně nastrouhanou kořenovou zeleninu a cukr. Do tohoto základu přidejte rajčatový protlak, víno a šťávu z kompotu. Přidejte osolené porce masa a koření. Pečte při 180 °C přibližně 2 hodiny. Maso vyndejte, do šťávy přidejte jíšku, podle potřeby osolte a chvíli povařte. Do scezené omáčky přidejte rybíz a rybízovou marmeládu, vložte zpět porce masa a prohřejete. Podávejte s brambory

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. řijna 2014
1+++ Odpovědět
roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!