Staňte se našimi fanoušky na:

Jogurtový chleba z pekárny

Autor receptu: olma (25 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(7 hlasů)
Ohodnotit recept
145× přidáno do oblíbených

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VER98 |30. dubna 2013
OK:) Odpovědět
planeta |30. dubna 2013
zajímavé Odpovědět
Anna1960 |28. dubna 2013
Pekárnu nemám, ale vyzkouším Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
zkusíme, vody se mi zdá též málo... Odpovědět
Jirinaja |26. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
Uzzi1 |26. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
olma |25. dubna 2013
Sofii já jsem ten chleba pekla přesně podle receptu co byl u pekárny a byl dobrý..těsto se mi nezdálo, že by bylo tuhé, tak nevím. Odpovědět
Sofii |23. dubna 2013
Opravdu stačí jen 200 ml vody? V neděli jsem pekla jogurtové dalamánky a i když jsem na 500 g mouky dávala 200 ml jogurtu a 250 ml vody, tak jsem nakonec ještě trochu vody musela přilít, bylo to husté. Odpovědět
mikotka |23. dubna 2013
zkusím Odpovědět
Vaření s Petrem|26. února 2016
Určitě to bude lahoda. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!