Staňte se našimi fanoušky na:

Jižanský kotlík

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na větší kostky a na rozpáleném oleji ho po všech stranách opečeme, aby se zatáhlo. Opečené pak přendáme do kotlíku, zalijeme červeným vínem, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek, rajský protlak, koření, bobkový list, pepř, sůl, muškátový oříšek, tymián a za stálého míchání přivedeme k varu, asi 15 minut necháme povařit, pak zmírníme teplotu, kotlík zakryjeme pokličkou a maso dusíme doměkka (asi 90 minut). Jídlo rozdělíme do misek a posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s chlebem nebo bagetou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |22. prosince 2013
taky dělávám, je to skvělé Odpovědět
Lucinka |22. června 2013
Vyzkouším :) Odpovědět
PetulkaH |22. června 2013
to bude mnamka Odpovědět
macik |22. června 2013
zkusim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!