Staňte se našimi fanoušky na:

Jemná borůvková bublanina

Autor receptu: pavlinf (265 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Změklý tuk ušleháme s cukrem,žloutky v lehkou pěnu.Z bílků ušleháme tuhý sníh.Lehce sníh přimícháme do žloutkové pěny,přidáme mouku s práškem do pečiva. Těsto rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem posypeme ovocem a pečeme na 150 ° C asi 35 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!