Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí se zeleninou

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, nakrájejte na špalíčky a dejte do mísy.Osolte, opepřete, přidejte česnek a promíchejte.Alespoň na hodinu odložte do chladničky.Cibuli zpěňte na rozehřátém oleji, přidejte maso a krátce je opečte.Zalijte částí vývaru a duste asi 45 minut.Vmíchejte zeleninu, zbytek vývaru a bobkový list.Dále duste, dokud maso nezměkne.Na talířích ozdobte sekanou petrželkou a podávejte s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!