Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí s pórkem

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, posolte, opepřete a zlehka naklepejte.V kastrolu rozpalte olej, přidejte maso a bobkový list, osolte, opepřete, vmíchejte šťávu z poloviny citrónu 1 dl horké vody.Duste přibližně 40 minut.Přidejte pórek a duste dalších 20 minut.Rozšlehejte vejce se šťávou z druhé poloviny citrónu, moukou a několika lžícemi šťávy z masa a pórku.Rozšlehané vejce přimíchejte k masu.Podávejte s bramborovou kaší nebo s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!