Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí po marocku

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjte, osušte, potřete olejem, solí a pepřem.V kastrolu rozehřejte 2 lžíce oleje, zpěňte cibuli, vmíchejte česnek a koření.Protlak zřeďte 2 lžícemi horké vody a přimíchejte k cibuli.Maso upečte v předehřáté troubě – často potírejte olejem smíšeným se solí a pepřem.Do vroucí omáčky přidejte hrozinky a nasekané mandle, až zhoustne, osolte ji.Maso naporcujte, na talířích přelijte horkou omáčkou a podávejte se šafránovou dušenou rýží a listovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!