Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí pečeně s fazolemi

Autor receptu: Hana S (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cibuli nakrájíme na kolečka, tymián otrháme, česnek nasekáme najemno. Maso ze všech stran zprudka opečeme ve 2 lžících oleje, položíme ho na pekáč s pečícím papírem a pečeme při vyšší teplotě asi 12 minut, nakonec osolíme a opepříme. Ve zbytku oleje osmahneme cibuli a česnek, přidáme tymián, posypeme cukrem a při mírné teplotě necháme lehce zkaramelizovat. Pak přilijeme rajčatovou šťávu a vmícháme rajský protlak. Do omáčky přidáme fazole a při mírné teplotě prohřívíme 2-3 minuty, dochutíme podle svého uvážení. Maso nakrájíme na plátky a podáváme se zeleninou, hotové posypeme majoránkou a tymiánem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!