Staňte se našimi fanoušky na:

Jehněčí guláš s jablkem

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso omyjeme a nakrájíme na větší kostičky. Cibuli a česnek nakrájíme nadrobno. Rozehřejeme si olej a osmažíme na něm maso, pak přidáme cibuli a česnek a na mírném ohni smažíme asi 5-10 minut. Přidáme rozdrobený bobkový list, sůl a pepř. Jablko oloupeme, nakrájíme na kostičky a přidáme je k masu. Opepříme. Zalijeme vývarem z masoxu a dusíme dokud maso úplně nezměkne. Kefír smícháme s moukou a nalijeme do guláše. Zamícháme a vaříme ještě asi 10 minut. Podáváme s vařenou rýží posypanou petrželkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |23. řijna 2014
uložím Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Zajímavý recept. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!