Staňte se našimi fanoušky na:

Játrové knedlíčky do polévky.

Autor receptu: Vendula (50 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí játra nameleme najemno přidáme žloutek, trochu čerstvě mletého pepře a podle chuti i stroužek prolisovaného česneku nebo špetku majoránky. Vše promícháme, aby vzniklo hustější těstíčko, podle potřeby ho můžete zahustit trochou strouhanky. Když pak vaří polévka se vaří, začneme do ní kávovou lžičkou po kouscích vkládat těstíčko na knedlíčky – to ve vroucí vodě ze lžičky vždy samo sklouzne, nebo knedlíčky můžete předem ručně vyválet do kuliček, aby měly krásně pravidelný tvar.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |24. září 2013
vyzkouším Odpovědět
oliv |6. července 2013
zkusím Odpovědět
petra.stefanova.7 |18. června 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!