Staňte se našimi fanoušky na:

Játra s žampiony na smetaně

Autor receptu: Iness (83 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněná a očištěná játra nakrájíme na kostky (kousky). Cibuli nakrájenou na drobno orestujeme na rozpáleném sádle, přidáme játra, celer nastrouhaný na jemno (nebo nakrájený na drobné kostičky), žampiony a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme do měkka. Do vydušeniny přidáme nové koření, bobkový list, sůl, necháme přejít varem a zahustíme smetanou smíchanou s moukou. Provaříme nejméně 20 minut. Vybereme koření a omáčku nemusíme cedit. Dle potřeby dochutíme hořčicí a solí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

+Bábrle+ |25. ledna 2013
Játra máme moc rádi, žampiony také .... nevím jaké jsou se smetanou, ale zkusím v neděli. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!