Staňte se našimi fanoušky na:

Játra s jablky a cibulí

Autor receptu: 25 (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Opracovaná játra nakrájíme na plátky,obalíme v mouce a opešeme je na másle a osmažené cibuli.Jablka oloupeme,očistíme od jáder,nakrájíme na plátky,zakápneme citronovou šťávou,pocukrujeme a opečeme na másle.Vydušenou šťávu lijeme pod maso.Měkká játra osolíme,opepříme a klademe na mísu střídavě s plátky jablek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Marťula09 |7. května 2014
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!