Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na šalvěji

Autor receptu: iva.hlouskova (75 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na rozehřátém oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme na kousky nakrájená játra a za stálého míchání opečeme. Posypeme šalvějí, podlijeme vodou a dusíme 10 až 15 minut. Když jsou játra měkká, osolíme je, opepříme a vmícháme máslo. Podáváme s rýží. Můžeme použít i sušenou šalvěj.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |10. června 2013
vypadá to dobře Odpovědět
honzíček |27. května 2013
mnam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!