Staňte se našimi fanoušky na:

Játra na paprikových luscích

Autor receptu: Šuldeska (103 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Celá drůbeží játra orestujeme na cibulce, přidáme máčené sušené houby, zázvor, bílý pepř, vinný ocet a na nudličky nakrájené paprikové lusky. Játrovou směs podusíme a v průběhu dušení přidáme nakrájený pórek.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Tea |28. února 2013
Vyzkouším. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!