Staňte se našimi fanoušky na:

Jarní vejce

Autor receptu: PetaDomca (283 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
27× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvařená vejce oloupeme, rozkrojíme a žloutky vyjmeme. Brynzu našleháme se dvěmi třetinami másla a zakysanou smetanou do pěny, kterou naplníme poloviny vajec. Zbylé máslo, žloutky, hořčici a sůl ušleháme do pěny a sáčkem s trubičkou nastříkáme na vejce žluté spirálky.Vejce klademe na listy salátu a ozdobíme plátky ředkviček a nadrobno nakrájenou pažitkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

LadyAnn |7. května 2013
ukládám Odpovědět
gwendy |7. května 2013
mňam Odpovědět
lucie.s.kopecka |7. května 2013
vyzkouším Odpovědět
slavuska |6. května 2013
brynzu miluju Odpovědět
Konato |5. května 2013
Dobré. Odpovědět
uuu|14. května 2013
zajímavé Odpovědět
makakela|6. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!