Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodový cheesecake s bílou čokoládou

Autor receptu: majdik1515 (164 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
25× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • 170 g máslové sušenky
  • 85 g másla
  • 250 g jahod
  • 250 g bílé čokolády
  • 500 g čerstvého smetanového krémového sýra

Pracovní postup:

Sušenkám spolu s vychlazeným máslem pokrájeným na kostky dáme několik "pulsů" ve foodprocessoru (nebo sušenky v sáčku rozdrtíme válečkem a vzniklou drť smícháme s rozpuštěným máslem) a namačkáme je na dno otevírací dortové formy pokryté potravinářskou folií. Dáme vychladit. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Jahody rozmačkáme vidličkou. Krémový sýr promícháme dohladka, přidáme čokoládu a pořádně spojíme. Nakonec lehce vmícháme jahody, hmotu přemístíme na připravený sušenkový základ a vršek uhladíme. Necháme v lednici zatuhnout alespoň 4 hodiny a před podáváním ozdobíme jahodami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pajunc |28. srpna 2014
vypadá úžasně! Odpovědět
Alpenrose |22. července 2014
**** Odpovědět
Penelope |25. ledna 2014
super Odpovědět
kockaviky |17. listopadu 2013
dobrota Odpovědět
martinnatr |17. června 2013
uložím Odpovědět
PetulkaH |14. června 2013
to bude mnamka Odpovědět
Jitka Kahounová |14. června 2013
no, teď je jahodová sezóna, tak se takové recepty hodí! Odpovědět
VER98 |14. června 2013
OK:) Odpovědět
Gogosek |14. června 2013
vypadá nádherně Odpovědět
Lucie10 |2. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!