Staňte se našimi fanoušky na:

Jahodová polévka 2

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté jahody zbavíme stopek, necháme okapat a rozmixujeme na jemnou kaši. Pak ještě propasírujeme přes husté síto, aby jsme se zbavili všech zrníček. Do mixéru vlijeme dobře vychlazené mléko a vrátíme propasírované jahody. Během mixování k mléku a jahodám postupně přisypáváme krupicový cukr a vanilkový cukr (podle své chuti). Smetanu ušleháme dotuha a zlehka ji vmícháme do jahodového základu (trochu šlehačky dáme stranou na dozdobení). Polévku rozdělíme do misek a ozdobíme zbytkem šlehačky, kousky jahod a plátky mandlí.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |20. dubna 2014
uloženo Odpovědět
yuzum |17. ledna 2014
ukládám :) Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Tu mám moc ráda :-) Odpovědět
A |13. května 2013
v létě osvěží Odpovědět
uuu|13. května 2013
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!