Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhly s žampióny

Autor receptu: Gábi.D (11 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly si připravuji dle návodu na obalu, ale ne zcela, aby zůstaly ještě trochu nedovařené - poté je ještě prohřívám. Bokem si na troše olivového oleje osmažím cibulku, následně přidám žampióny a rajčata - obojí pokrájené na kousky - a nechám chvilku společně povařit, dochutím solí a chilli (to miluju) nebo dle vaší chuti a nálady. Nakonec přidám zcezené jáhly, vše smíchám a společně ještě prohřeju. A můžeme podávat.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |10. prosince 2013
vyzkouším Odpovědět
Gogosek |12. června 2013
takové jídla mám moc ráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!