Staňte se našimi fanoušky na:

Jáhelník neboli "rejžák"

Autor receptu: MsGracia (61 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jáhly nebo rýži dobře propereme (jáhly aspoň 3krát spaříme), smícháme se sušenými švestkami a dáme na kastrol nebo do formy dobře vymaštěné máslem. Zalijeme mlékem oslazeným podle chuti cukrem nebo medem. Upečený mastíme máslem a sypeme cukrem se skořicí nebo polijeme ovocnou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

VELKAKOKI |21. dubna 2014
vyzkouším jáhly, díky za tip Odpovědět
Monique |20. prosince 2013
ukládám si :-) Odpovědět
miuka |2. června 2013
to je určitě dobrota. upeču. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!