Staňte se našimi fanoušky na:

Jablka s cukrovými nitěmi

Autor receptu: TheFreeLenny (2 recepty)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a pokrájíme na 2 až 3 cm silné kousky, které smažíme v rozpáleném oleji asi 4 minuty. Pak jablka vyjmeme a necháme odkapat. Olej z pánve slijeme a nasypeme do něj cukr, který necháme roztavit. Vložíme osmažená jablka a pánví potřeseme, aby se kousky jablek rovnoměrně obalily cukrem. Podáváme okamžitě, než cukr ztuhne. Při jídle se každý kousek namočí do misky se studenou vodou, aby moučník zchladil a aby se oddělily cukrové nitě. Stejným způsobem můžeme připravit i jiné ovoce (banány, hrušky...)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Peggy89 |18. listopadu 2013
zajímavé Odpovědět
dinulinka|23. února 2014
ukládám... Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!