Staňte se našimi fanoušky na:

Italský rýžový nákyp

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rýži, mléko a máslo přiveďte při střední teplotě k varu a vařte 10 minut. Přidejte cukr, rozinky, kůru, sůl a vařte až je rýže skoro měkká, nechte vychladnout. K rýži pak přidejte postupně vejce, tresť a nakonec koňak. Pudinkovou formu vytřete trochou másla a vysypte strouhankou, vlijte těsto a pečte asi 35 minut na 180°C. Vyklopte a můžete hned podávat, třeba polité vanilkovým krémem. Recept na krém najdete na mém profilu pod názvem "Dezertní krémy".

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!