Staňte se našimi fanoušky na:

Italské rajčatové špagety

Autor receptu: andrea.dalajkova (7 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: Nízkokalorické
Veganské
Vegetariánské
Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
53× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Těstoviny vaříme, mezitím si na pánev s olivovým olejem dáme cibuli nakrájenou na kostičky, až bude cibule dozlatova, vylijeme plechovku pokrájených rajčat (můžeme přidat i čerstvá rajčata). Až začnou probublávat, osolíme, opepříme a okořeníme bazalkou. Až úplně nakonec lisujeme česnek. Podáváme s těstovinami a můžeme posypat sýrem. Dobrou chuť :)

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |9. prosince 2014
jednoduchá klasika, super!!!!!!!!!!! Odpovědět
Lucinka |31. května 2013
Super :) Odpovědět
andrea.dalajkova |30. května 2013
pro dva urcite:)) Odpovědět
beaa |16. května 2013
ukladam Odpovědět
junkie09 |14. května 2013
mňam, uloženo, určitě zkusíme Odpovědět
sari |4. května 2013
jednoduché a na letní dny jak stvořené Odpovědět
andrea.dalajkova |20. února 2013
s domácíma taky výborné, ale ne každý je má po ruce:)) nekdy taky přidám kousky kuřecího, prostě můj oblíbený recept:D:))) Odpovědět
sussan |19. února 2013
Jen by mi tam chybělo maso a jak se znám. tak aspoň šunku bych tam dala... ;D Odpovědět
sussan |19. února 2013
Jednoduché a přitom dobré. Umím si to představit s domácíma zavařovanýma rajčatama. :) Odpovědět
izabella|26. listopadu 2016
vynikající,chutné Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!