Staňte se našimi fanoušky na:

Canneloni se susenymi rajcaty

Autor receptu: jana.kucerkova.1 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Vegetariánské
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Cerstva rajcata zparime ve vrouci vode na 10-15 sekund, pak je zchladime ve studene vode a oloupeme. Nakrajime je na ctvrtiny a zhruba 3 hodiny je nechame susit v troube pri 40 stupnich. Do vetsi misy vsypeme mouku, 8 zloutku a olej. DZukladne smes promichame, aby nevznikly zmolky a vypracujeme testo. Do jine misy vlozime ricottu a susenych rajcat na napln. Pridame parmazan, 3 zloutky, sul, pepr a spetku muskatoveho kvetu. Smes dukladne promichame a nechame odstat. Z hotoveho testa vyvalime platy tenke 1 mm. Vlozime je do vrouci vody na 1 minutu a ihned je schladime ve studene vode. Polozime je na plateny ubrousek, naplnime ricotovo-rajcatovou naplni a zabalime do trubky. Do hrnce vlijeme olivovy olej, nechame ho rozpalit a zesklovatime na nem najemno nakrajenou cibuli. Pridame loupana rajcata, 3 listky bazalky a asi hodinu smes provarime. Nakonec omacku dochutime solli, peprem a vmichame maslo. Naplnene canneloni posypeme strouhanym parmazanem, pokapeme olivovym olejem a nechame je zapect 5 minut pri 190 stupnich. Podavame s tomatovou omackou a cerstvymi listky bazalky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Michi |11. května 2013
vyzkousim Odpovědět
Uzzi1 |9. května 2013
určitě dobré Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Vypada to zajimave,urcite vyzkousim:-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!