Staňte se našimi fanoušky na:

Hustá polévka po přímořsku

Autor receptu: Zebra (391 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Fazole namočíme den předem a pak je v téže vodě uvaříme do poloměkka. K fazolím přidáme nakrájenou klobásu, utřený česnek a petrželku. Brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky a uvaříme zvlášť ve slané vodě. Uvařené i s vodou přidáme k fazolím. Zvlášť uvaříme také těstoviny a rovněž je přidáme k fazolím a bramborám. Polévku ochutíme rajským protlakem, dosolíme, přilijeme olej a necháme ještě rychle přejít varem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!