Staňte se našimi fanoušky na:

Zvěřinová polévka

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu i maso osmahneme na sádle a pak všechno i s kořením nasypeme do vody a vaříme zvolna asi 3 hodiny. Nakonec polévku přecedíme, zeleninu a odřezky masa nakrájíme nadrobno a polévku ochutíme vínem a pepřem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!