Staňte se našimi fanoušky na:

Husokachna plněná ovocem

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omytou husokachnu osolíme a necháme chvíli odležet. Jablka nakrájíme ne čtvrtky, vykrojíme jádřince, oloupeme pomeranč a nakrájíme na kousky. Husokachnu naplníme částí jablek, pomeranče, sušených švestek a vlašských ořechů, sepneme jehlou. Husokachnu dáme do pekáče,podlijeme pivem ve kterém jsme rozmíchali med, přiklopíme a pečeme ve vyhřáté troubě na 160°C asi 2 hodiny. Během pečení poléváme husokačku vypečenou šťávou. Po dvou hodinách pečení zvýšíme teplotu na 180°C přidáme zbylé ovoce a dopékáme již odkryté do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |21. září 2013
dobré Odpovědět
E- |20. září 2013
like Odpovědět
Lenny |19. září 2013
mnamka Odpovědět
Amélie|20. září 2013
krásná a lákavá fotka! Odpovědět
Amélie|20. září 2013
uložila jsem si Odpovědět
Amélie|20. září 2013
zajímavé Odpovědět
břich|20. září 2013
mňamka Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!