Staňte se našimi fanoušky na:

Hříbky v octu

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Malé hříbky povaříme 15 minut v osolené vodě scedíme a prudce zchladíme. Z octu, vody, cukru a soli připravíme nálev který převaříme. Hřiby dáme do sklenic, ale nepěchovat jen nasypat, aby tam vezlo dostatečné množství nálevu. Do každé sklenice dáme několik koleček mrkve, cibule, 5 kuliček pepře a půl lžičky hořčičného semínka. Zalijeme nálevem a sterilujeme 20 minut při 100°C Můžeme použít i jiné houby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |25. řijna 2014
mňam 1++ Odpovědět
betka |30. května 2013
dobrota Odpovědět
pavlinf |27. května 2013
hřibky miluju Odpovědět
sari |27. května 2013
v zimě se hodí 1* Odpovědět
mila|27. května 2013
miluju kyselé hřiby Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!