Staňte se našimi fanoušky na:

Hrášek zelený vařený se šunkou

Autor receptu: IvankaMaminka (372 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Čerstvý hrášek napolo uvaříme ve slané vodě. Do zpěněného másla přidáme nakrájenou zelenou petrželku a trochu ji zpěníme. K tomu přidáme nakrájenou šunku a hrášek, chvíli podusíme, pak zaprášíme moukou, zalijeme vývarem a vše dusíme. Nakonec přidáme koření a dochutíme. Podáváme s bramborami nebo dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!