Staňte se našimi fanoušky na:

Hrachová polévka z restaurace

Autor receptu: L-enny (53 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hrách namočíme do vody přes noc a druhý den ho dáme vařit v té samé vodě, ve které se namáčel.Vodu nesolíme. Ze sádla a mouky připravíme zásmažku a za neustálého míchání ji zalijeme vlažnou vodou a přivedeme k varu. Přidáme mletý pepř, majoránku a vaříme alespoň deset minut. Potom přidáme hrách a opět vaříme minimálně deset minut za občasného míchání. Ke konci varu přidáme do polévky česnek a sůl, krátce povaříme. Kdo chce, může ještě přidat polévkové koření typu Kuchárek nebo Vegeta.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

luciedostal |13. května 2013
děláme často. je dobrá Odpovědět
petra.konfrstova |12. května 2013
naše oblíbená, jen ji dělám bez česneku, příště ho zkusím přidat, díky:-) Odpovědět
najkuchtickalenka |12. května 2013
ukladam do oblubenych receptov Odpovědět
Katty148 |11. května 2013
Miluji špenát :-) ! Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Uzzi1 |11. května 2013
dobrá Odpovědět
A |11. května 2013
klasika Odpovědět
šupina73|11. května 2013
Vyzkouim Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!