Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí výpečky

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(13 hlasů)
Ohodnotit recept
143× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Všechny suroviny na marinádu smícháme dohromady, přidáme maso nakrájené na kostky a necháme v chladnu do druhého dne odležet. Odležené maso dáme stejnoměrně do pekáčku, posypeme nakrájenou cibuli, zalijeme vodou, přikryjeme poklicí, dáme do předehřáté trouby na 180°C na spodní mřížku a pečeme doměkka. Během pečení několikrát promícháme. Pokud chceme mít více šťávy, tak nenecháváme úplně vodu vypařit a zahustíme kukuřičným škrobem a podle chuti dochutíme. Podáváme s bramborem,rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sonizna |21. května 2014
přítelovy oblíbené Odpovědět
Victor |24. února 2014
1*** Odpovědět
lvodakova |4. srpna 2013
super, vyzkošíme :) Odpovědět
Jana.Pulcerová1 |16. července 2013
Uložím a vyzkouším, díky Odpovědět
cvrcek |3. července 2013
zajímavé vyzkouším :-) Odpovědět
kote19 |26. června 2013
ukládám Odpovědět
Jirulle |19. června 2013
Mám hlad :-D Odpovědět
olma |15. června 2013
super Odpovědět
sarka.tuslova |31. května 2013
Vyzkouším :o) Odpovědět
ka002 |24. května 2013
mńam, ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!