Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí steak s křenovým máslem

Autor receptu: asona (237 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Máslo necháme změknout na pokojovou teplotu, poté ho utřeme se solí a nastrouhaným křenem. Zabalíme do potravinářské fólie a necháme ztuhnout v lednici či mražáku. Hovězí rozkrájíme na 4 steaky - potřeme olejem a počkáme, až budou mít pokojovou teplotu. Poté je osolíme, opepříme a osmažíme 3 minuty z každé strany. Poté necháme 10 minut odpočívat. Zeleninu krátce povaříme a poté osmahneme na výpeku z masa. Maso podáváme se zeleninou a křenovým máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

asona |28. července 2015
6+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!