Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky na zelenině

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Hovězí plátky odblaníme, po obvodu mělce nařízneme na třech místech, naklepeme, osolíme, posypeme paprikou a moukou a vložíme na drobně nakrájenou, na tuku lehce zpěněnou cibuli. Opečeme je po obou stranách, podlijeme trochou vody a dusíme pod pokličkou. Při dušení je obracíme a podléváme vodou. Ke konci dušení přidáme nakrájenou zeleninu nebo lečo a nasekanou petrželku. Vhodnou přílohou jsou brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!