Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí plátky na pepři se slaninou.

Autor receptu: ladka.berenreiterova (70 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
79× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V papiňáku osmažíme na tuku nadrobno nakrájenou cibuli (zhruba 8–10 minut). Plátky naklepeme, na okrajích asi 3× nařízneme (aby se při dušení nekroutily), osolíme a na rozpáleném tuku na každé straně 4–5 minut opečeme. Vložíme i s případnými přípeky na cibuli, přisypeme celý pepř. Podlijeme vývarem (vařící vodou s maso­xem), aby bylo vše ponořeno. Dusíme v uzavřeném papiňáku 40–50 minut s nadrobno nakrájenou anglickou slaninou. Vyjmeme plátky, zahustíme moukou se studenou vodou, necháme zhruba 6 minut povařit, přecedíme, dochutíme solí, masoxem, případně lžičkou sójové omáčky. Podáváme s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

tepito |3. července 2013
rychlovka Odpovědět
kote19 |26. června 2013
mňam Odpovědět
aknalb |24. června 2013
vypadá to lákavě :) Odpovědět
Januse |24. června 2013
o víkendu jsem vyzkoušela, dobrota Odpovědět
maruskaji |23. června 2013
Ukládám. Odpovědět
Šuldeska |22. června 2013
Také dělám, nejraději v papiňáku. Odpovědět
petra.stefanova.7 |19. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
sussan |17. června 2013
Mňamka. :) Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |16. června 2013
Zajímavé Odpovědět
laetti |16. června 2013
bezva tip Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!