Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí na červeném víně

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 200 g cibule
  • zadní, 600 g hovězí
  • 200 g kapie
  • pikatní, 120 g kečup
  • sterilované, 100 g žampióny
  • 4 lžíce olej
  • 2 dl červené víno
  • 1/2 ks masox

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na plátky,naklepeme a po obou stranách osolíme a opepříme.na rozpáleném oleji je op obou stranách opečeme,vžda asi 5 minut.Přelijemei s výpekem do papińáku,přidáme červené víno,vývar s kouskem masoxu,nadrobno nakrájenou dozlatova osmaženou cibuli,na nudličky nakrájenou kapii a pikatní kečup.Necháme dělat v papiňáku asi 40 minut.Po dohotovení vyndáme maso ,zahustíme hladkou moukou rozmíchanou ve vodě a jěště 6 minut povaříme za stálého míchání.Dochutíme,přelijeme přes síto,přidáme plátky masa žampińy nakrájené na plátky a jěště chvíli prohřejeme. Příloha,knedlíky,rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

-1 |28. června 2013
foto-děs-běs Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!