Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s pórkem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(3 hlasy)
Ohodnotit recept
16× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na plátky nebo větší kousky a naklepeme. Lehce osolíme, opepříme, obalíme v mouce a na rozpáleném másle rychle z obou dvou stran opečeme. Dáme do tlakového hrnce i s výpekem, přidáme drobně nakrájený pórek, zalijeme vývarem, přikryjeme poklicí a dusíme 20 - 30 minut od bodu varu - podle druhu masa. Měkké maso vytáhneme a šťávu zahustíme podle potřeby škrobem, rozmíchaným v trošce vody a krátce povaříme. Pokud chceme mít více šťávy, přidáme ještě podle potřeby vývar před zahuštěním. Příloha: brambor, rýže, zelenina.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

miri3 |7. března 2013
vypadá to dobře Odpovědět
freya |18. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!