Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso s jogurtem

Autor receptu: evahu (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(4 hlasy)
Ohodnotit recept
21× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kostky, dáme na pekáč, osolíme, stejnoměrně posypeme kmínem a Steak kořením, přidáme česnek, cibuli, okurek - promícháme. Na maso dáme libeček, rozetřeme hořčici, jogurt, rozdrobíme stejnoměrně bujón a zalijeme vodou, tak aby maso bylo ponořené. Poklademe plátky bůčku, přikryjeme a pečeme v troubě na spodní mřížce na 180°C do změknutí masa, občas promícháme a dolijeme vodu. Měkké maso se šťávou nalijeme do hrnce, libeček vytáhneme, dáme na plotnu, uvedeme do varu a zahustíme škrobem, který jsme rozmíchali v trošce vody, podle chuti dosolíme, přidáme pár kapek sojové omáčky a krátce povaříme. Pokud chceme mít více omáčky přidáme trochu vody. Podáváme s rýží, bramborem, těstovinami nebo knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

betka |12. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!