Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso na víně

Autor receptu: Maruška (380 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Hovězí maso nakrájíme na kostky, na oleji prudce opečeme, přidáme nakrájenou cibuli, máslo, slaninu, koření a osolíme.Měkké maso necháme vysmahnout do tuku, zamícháme mouku a necháme do druhého dne odležet. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Sona |5. ledna 2013
Nádhera :) Odpovědět
Vikitorie|2. července 2013
Také dělávám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!