Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso na pepři

Autor receptu: A (416 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Omyté maso nakrájíme na kostky,pokrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova,přidáme maso, okořeníme drceným pepřem,osolíme podlijeme mírně vodou a přikryté dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme,výpek zahustíme moukou zalijeme teplou vodou a provaříme. Do hotové omáčky vrátíme maso a dochutíme solí-necedíme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |19. května 2013
Výborné! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!