Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí maso dušené v karotce nebo v mrkvi

Autor receptu: katerina.blazkova.1 (95 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Oprané maso nakrájíme na kostky, osolíme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. V tlakovém hrnci k částečně změklému masu přidáme opraženou mouku, promícháme, zalijeme mlékem s rozšlehaným žloutkem a povaříme. Pokrm zjemníme máslem. Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!