Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí karabáček na světlém pivu

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
9× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Maso nakrájíme na 4 díly. Každý díl prošpikujeme slaninou a opečeme zprudka na sádle. 2) Cibuli nakrájíme na měsíčky, mrkev na tenké plátky a obojí orestujeme na výpeku z masa. 3) K cibuli přidáme rajský protlak a sladkou papriku. 4) Zalijeme pivem, vložíme maso, worcester a bylinky a přikryté vaříme na mírném plameni doměkka. 5) Vyjmeme maso, omáčku zjemníme francouzským máslem. 6) Podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
karabáček neznám, zkusím vyptat od řezníka. Odpovědět
sonizna |18. srpna 2014
Pivo je vhodné při přípravě masitých jídel – maso je díky němu křehčí. Odpovědět
hanik29|20. srpna 2014
máme domácí maso - vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!