Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí horký hrnec

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do pekáče vytřeného tukem dáme nadrobno pokrájenou polovinu cibule, na ni dáme brambory nakrájené na plátky, osolíme, položíme na ně hovězí plátky, které jsme naklepali a nařízli, osolíme, posypeme paprikou, opepříme, potřeme utřeným česnekem. Pokryjeme zbytkem cibule, na ni dáme zbytek brambor. Osolíme, opepříme, pokapeme máslem a dáme péci. Podlijeme vývarem tak, aby sahal do výše brambor. Přikryjeme a pečeme asi hodinu. Před koncem pečení sundáme pokličku a necháme zezlátnout.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |2. ledna 2015
ukládám Odpovědět
david.kruml.1 |18. prosince 2012
uvařil jsem a je to paráda Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!