Staňte se našimi fanoušky na:

Hovězí gulášová polévka

Autor receptu: annie (72 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • ingredience v postupu

Pracovní postup:

Cibuli oloupeme a nasekáme najemno. Zeleninu a maso pokrájíme na kostičky a opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, opepříme a posypeme paprikou. Zalijeme vývarem, přidáme kmín a dusíme asi 1 hodinu. Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Vložíme k masu asi 25 minut před koncem. Osolíme, opepříme a ochutíme majoránkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

darina.studenkova.5 |6. května 2013
Vypadá to zajímavě. Možná vyzkouším. :) Odpovědět
Uzzi1 |6. května 2013
máme rádi Odpovědět
evahu |6. května 2013
dobrá polévka Odpovědět
lenka.pletichova|15. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!