Staňte se našimi fanoušky na:

Houbové šišky

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • mléko (na pokropení rohlíků)
  • čerstvé houby (pokrájené)
  • čerstvá petrželka
  • 1-2 rohlíky
  • 2 vejce

Pracovní postup:

Použijeme výhradně čerstvé houby, ale ne žampiony. Houby se nakrájí, osolí, okmínují a podusí na sádle a cibuli. Potom podlijte, a až se voda vydusí, tak je z pánve překlopte do mísy. Rohlík nebo dva pokrájíte na kostky, pokropíte mlékem, a přidáte k houbám. Dále přidáte nasekanou čerstvou zelenou petrželku, dvě vejce, osolíte a opepříte, dobře promícháte. Z této hmoty tvarujte šišky, které obalíte ve strouhance a smažíte na sádle.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |27. září 2014
výtečne Odpovědět
jaroslav.hulka |30. května 2014
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!