Staňte se našimi fanoušky na:

Holoubata nadívaná

Autor receptu: Ahasver (506 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Holoubata osolíme a naplníme nádivkou, dáme do pekáče na rozpuštěné máslo a pečeme. Občas podléváme podle potřeby vývarem a poléváme vypečenou šťávou. Jednoduchá nádivka: Mléko svaříme, necháme trochu vychladnout a rozpustíme v něm nakrájené máslo. Přidáme vejce, osolíme, okořeníme špetkou muškátového oříšku a rozšleháme. Pak přidáme nasekanou petrželku a směs nalijeme na nakrájené žemle. Promícháme a naplníme holoubata.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!