Staňte se našimi fanoušky na:

Hokkaido rizoto

Autor receptu: Hrabča (510 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži uvaříme ve slané vodě s hřebíčky. Očištěnou dýni, mrkev, výhonky a houby pokrájíme na malé kousky, podusíme ve vodě. Do uvařené rýže vmícháme připravenou zeleninu na rizoto. Ochutíme solí a na talíři pokapeme olejem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Penelope |20. řijna 2013
Určitě moc dobré Odpovědět
wieruska |3. září 2013
dobré Odpovědět
pajunc |2. září 2013
to bude dobrota, hokkaido miluji :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!