Staňte se našimi fanoušky na:

Hokkaido na cibulce

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Z dýně vydlabeme semeníky, rozkrájíme na dílky, oloupeme slupku a pokrájíme. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme dusit na hlubší pánev do rozehřátého oleje, přidáme sůl, kmín a würzl koření. Hned jak cibule zesklovatí, vložíme dýni, podlijeme vodou a dusíme doměkka (pro děti třeba i na kaši). Na talíři můžeme dochutit smetanou. Příloha: brambory (ale můžeme podávat i samotné).

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jancal |27. ledna 2015
vypadá zajímavě Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!