Staňte se našimi fanoušky na:

Grilovaný pstruh s bylinkami

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Pstruhy očistíme, na povrchu uděláme několik šikmých zářezů. Zastříkneme trochou citronu. 2) Připravíme si bylinkovou směs - bylinky nasekáme, přidáme bílé víno, olej, citronovou šťávu, rozetřený česnek, sůl a pepř. Touto směsí naplníme vnitřek pstruhů, část vetřeme do zářezů a zbytek si necháme na potírání v průběhu grilování. 3) Opékáme 10-15 min z každé strany.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |4. března 2016
super Odpovědět
objev |22. srpna 2014
super Odpovědět
sonizna |18. června 2014
Můžeme připravit i doma v troubě. Pokud grilujeme, můžeme doplnit jen pečivem nebo grilovanou zeleninou, doma můžeme přidat brambory. K pstruhům se dobře hodí bílé víno. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!